Blijf positief!

Wauw wat zijn er al veel boeken verkocht! Heel mooi voor de goede doelen, maar het geeft ook aan hoe graag iedereen wil begrijpen wat Long Covid is, hoe graag lotgenoten tips en duidelijkheid willen en begrip van hun omgeving.

Ik ben dankbaar dat ik geen onbegrip ervaar, maar velen van ons ervaren dat helaas wel. We zijn onzichtbaar ziek. Dat begrijpen mensen soms niet. Maar onzichtbaar ziek is wel ziek!

In 'Je ziet er gezond uit' geef ik niet alleen uitleg over Long Covid, maar ik geef ook tips om positief over jezelf te blijven denken. Dat is zo belangrijk. Als je negatiever wordt, ga je vaak kijken naar wat anderen willen. Hierdoor kan je gaan forceren, omdat die anderen vinden dat het nu wel lang genoeg heeft geduurd. Je kunt daarvan een flinke terugslag krijgen. Niet doen dus! Je bent mooi en goed zoals je bent. Gun jezelf de rust.

Kijk eens goed naar jezelf, ook zoals je nu bent. Misschien heel anders dan voor covid. Het is goed om niet te vaak te vergelijken maar jezelf te accepteren zoals je nu bent. Probeer in het moment te leven en te genieten van iets wat een gezond persoon misschien helemaal niet opvalt. Die kleine dingen die jou ook nooit opvielen, omdat ze vanzelfsprekend waren. Zoek er een paar, elke dag en neem het mee in je gedachten voor de slechte dagen.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Blijf positief!

Blijf positief!

Realistisch tekenen

Lokaal 5

Wat is 'Je ziet er gezond uit' nou precies voor boek?

Bestellen via m'n blog